Fishing Team Alpha Competition

Fishing Team Alpha Competition

Nederlands ....

Beste Bezoeker,

 

Welkom op de officiële FTAC blog! Deze blog, beschikbaar in meerdere talen, is uw vertrekpunt om kennis te maken met ons team, leden, visie en veel meer... Omdat wedstrijdvissen onze passie is, hopen we dat onze blog met up to date wedstrijdinformatie van Belgie en daarbuiten je
bevalt.Wanneer je onze site bezoekt, ontdek je tevens links naar de vele sites van onze vrienden!

  

 

Ons Ontstaan

 

Fishing Team Alpha Competition is geboren op 1 januari 2010 en is aldus een vrij jong team. Van het prille begin was wedstrijd vissen het doel bij uitstek. Het duurde even vooraleer het team gesettled en gestructureerd wegens een eerste turbulent jaar. Ondertussen telt het team 15 gemotiveerde leden met een positieve drive voor wedstrijdvissen en teamwerk.

 

Onze Visie

 

FTAC brengt wedstrijdvissers samen uit Vlaanderen, Brussel en Wallonie met een gevoel voor perfectionisme in wat ze doen, met een drive om te winnen, als individu maar vooral per ploeg, en dit alles in een open sfeer van respect.

 

Onze naam

 

Een gepaste naam introduceren is nooit eenvoudig,  hoe dan ook de naam "Alpha Competition" beschrijft vrij goed de visie van het  Team. De naam is universeel en makkelijk leesbaar in een aantal Europese talen.  Daarenboven, het belangrijkste doel van het team aan competitie te doen met een  wil om te winnen, het is geen toeval dat alpha de eerste letter is van het  Grieks alfabet. Ten slotte, met enige verbeelding kan je zelfs de vorm van een  vis herkennen is de letter alpha..   :-)

 

Veel plezier !

 

Geert Jacobs

Voorzitter

 19/12/2011

A découvrir aussi


Inscrivez-vous au blog

Soyez prévenu par email des prochaines mises à jour

Rejoignez les 8 autres membres